Waar tafelen en logeren

Welkom op de rubriek  “Waar tafelen bij Coxydiens”.

De wereld van de communicatie en public relations staat niet stil. Oud-leerlingen gebruiken ook alle digitale kanalen om hun zaak te promoten en bekendheid te geven.

Hieronder vindt u een lijst van Coxydiens met een eigen zaak gesorteerd op gemeente of stad. Even scrollen en u vindt wat u zoekt.
Deze lijst is verre van volledig en wordt regelmatig aangevuld. Het webadres ontbreekt soms waardoor u niet altijd de info vindt die u zoekt.
Sommige oud-leerlingen staan helaas niet vermeld. Enkel zij die hun jaarlijkse bijdrage van amper 35 euro trouw voor einde januari  betalen, vindt u hier terug.

Kent u toevallig het webadres van de zaak die u zocht of bezocht, stuur dan een berichtje naar hospes@hotelschoolkoksijde.be. .Wij activeren de link onmiddellijk.
Lid worden? Stort 35 euro op rekeningnummer: BE33 7360 5074 8646 – IBAN: KREDBEBB van de vzw De Coxydiens, Houtsaegerlaan 40, 8670 Koksijde met vermelding "nieuw lid en je geboortedatum". Altijd lid met een bestendige opdracht!
Link uw webadres aan Ter Duinen!

De zaak van gevestigde Coxydiens; in het horecagebeuren of voedingsgerealeteerde bedrijven, in het binnen- of buitenland én vooral in orde met de jaarlijkse bijdrage wordt gelinkt op de website van Ter Duinen onder de rubriek “Waar tafelen en logeren”. Dit is een druk bekeken pagina door gastrosurfers op zoek naar leuke eetadresjes. 

Een gepersonaliseerd gevelbordje bestellen waarop je naam en promotiejaar? Neem contact op anne.grange@hotelschoolkoksijde.be, Kostprijs 60 euro, te betalen na ontvangst van een aanvraagformulier.

Wij, de directie van de hotelschool én de vzw De Coxydiens (oud-leerlingenbond) zouden het bijzonder op prijs stellen, mocht u ook de hotelschool Ter Duinen op uw website vermelden en er desnoods een link plaatsen.

Is het ene plezier het andere niet waard?

Update:2/04/2024. 

 

  • Loading
Zoek in mijn buurt Loading

Oud-leerlingen met eigen zaak in het binnenland

Oud-leerlingen met eigen zaak in Duitsland

    • Café service Tchibo

    • Rudi Van Den Bossche
    • 1979
    • Bremen

Oud-leerlingen met eigen zaak in Frankrijk

Oud-leerlingen met eigen zaak in Nederland

Oud-leerlingen met eigen zaak in Spanje

Oud-leerlingen met eigen zaak in Zwitserland

Oud-leerlingen met een eigen niet-horecazaak

Back to top