Ambassadeurs

Hotelschool ‘Ter Duinen’ dankt zijn reputatie deels aan het succes van haar vele afgestudeerden.
Om de relatie met haar oud-leerlingen te verstevigen, worden elk jaar drie oud-leerlingen als ambassadeurs van de school aangesteld. Deze ambassadeurs zullen gedurende één schooljaar een actieve rol spelen in de promotie van de school. Het is ook de bedoeling dat deze oud-leerlingen bij het leerproces van de leerlingen zullen betrokken worden, bijvoorbeeld tijdens een lesmoment, een bedrijfsbezoek of als gastspreker.

Voor het schooljaar 2019-2020 zijn onze ambassadeurs:

Hans Dekeyser, operationeel manager Dukes' Palace***** Superior Brugge
Hans Dekeyser is sinds 2001 werkzaam in de hotelbranche, ondertussen werkt hij al 10 jaar in Dukes’ Palace, het enige 5-sterren superior hotel in Vlaanderen. Hans ontvangt graag de leerlingen van Ter Duinen in zijn hotel.

Frans Lathioor, oud-leraar HK Drankenkennis, winnaar Champagneambassadeurs Epernay '05, '07,...
Frans Lathioor uit Oostduinkerke studeerde zelf af in 1970 en ging later aan de slag in de hotelschool als leerkracht drankenkennis. Na bijna veertig jaar helpt hij ook vandaag nog graag achter de schermen bij de voorbereiding van studiereizen bijvoorbeeld.

Seppe Nobels, sterrenchef Graanmarkt 13
Seppe Nobels is de Belgische chef van restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen. Hij studeerde aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Na zijn studies deed hij werkervaring op bij La Maison du Cygne, Folliez en Absoluut Zweeds. Daarna werkte hij bij Villa Belrose, Osteria Le Logge en Le Bistrot d’Eygalières. Seppe is een meer dan gerenomeerde “groenten”chef die echter vooral ijvert voor gezonde lokale voeding en een speciale band ontwikkeld heeft met bijen…

Voor het schooljaar 2018-2019 bedanken we onze ambassadeurs:

  • Tim Van Der Valk, General Manager Van Der Valk **** Beveren
  • Kris Lismont, mede-eigenaar Ambrozijn & initiatiefnemer Mondevino
  • Piet Huysentruyt, sterrenchef bij Likoké * & tv-chef

Voor het schooljaar 2017-2018 bedanken we onze ambassadeurs:

  • Stijn Beschuyt, hoteldirecteur Martin's Brussels EU
  • Mike Dooms, sommelier bij De Kromme Watergang **
  • Filip Claeys, chef van restaurant De Jonkman **

Voor het schooljaar 2016-2017 bedanken we onze ambassadeurs:

  • Stijn Creupelandt, Human Resources Business Partner at Seabourn Cruise Line
  • Isabel D’Hulster, zaakvoerder bij evenementen bureau Présence
  • Peter Goossens, chef van restaurant Hof van Cleve ***

Voor het schooljaar 2015-2016 bedanken we onze ambassadeurs:

  • Geert Van Hecke, chef van Restaurant De Karmeliet ***
  • Jolien Laenen, zaakvoerster van De Wingerd in Vorselaar
  • Bart Van Cauwelaert, hotelmanager van Sofitel Quiberon Thalassa

De ambassadeurs krijgen elk jaar twee unieke geschenken van de school als eerbetoon aan hun carrière en hun inzet voor de school.

4
Back to top