COCHEZ traiteur in hartje Aalst is op zoek naar een SOUS-CHEF.
COCHEZ traiteur een gerenommeerde traiteurszaak in hartje Aalst, die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, is op zoek
naar een SOUS-CHEF.
Taken
- Je helpt de Chef in de keuken met de bereiding van een uitgebreid aanbod van bereide gerechten voor de delicatessenzaak.
- Je staat in voor de planning en organisatie van de keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten en buffetten.
- Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring.
- Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties.
Profiel
- Je hebt een koksopleiding en enige beroepservaring is een plus
- Je werkt onder supervisie van de chef en staat mee in voor de warme en koude bereidingen
- Je bent mede verantwoordelijk voor het bereiden, schikken en garneren van de gerechten
- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Je kan omgaan met stress en kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden
- Je bent creatief, minutieus en werkt verfijnd
- Je bent gedreven en gemotiveerd
- Je bent stipt, ziet werk en je neemt je verantwoordelijkheid op
- Je houdt van orde en netheid
Aanbod
- Een gevarieerde job met veel ruimte voor creativiteit.
- Een voltijds contract van onbepaalde duur in een 5-dagen werkweek (dinsdag-zaterdag) met aantrekkelijke uren (zie uurrooster hieronder).
- Je komt terecht in een klein, aangenaam team.
- Mooie verloning.
Uurrooster
- Dinsdag-vrijdag van 8u tot 12u en van 12u30 tot 17u
- Zaterdag 8-12u
Solliciteren
Komt jouw profiel overeen met bovenstaande vacature, aarzel niet en stuur je cv en motivatiebrief naar cochez.facchin@telenet.be