Restaurant De Witte Merel - Roeselare 15-11-2019

Beste “horecaschool”-oudlid,

Fantastisch nieuws!

“horecaschool" heeft een unieke kans voor u. De eigenaars van het charmante pand van bistro De Witte Merel in Roeselare zijn op zoek naar nieuwe uitbaters. 

De bistro, die naam maakte in Gault Millau en Michelin, heeft in het verleden al jong talent verwelkomt en gelanceerd. Bent u geprikkeld door deze beschrijving en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is bistro De Witte Merel binnenkort uw thuishaven. De voormalige eigenaars zijn namelijk om zoek naar een gloednieuw team om de “bistronomie” over te nemen. 

In bistro De Witte Merel wordt voorkeur gegeven aan de “bistronomie”. Dit is een kookstijl zonder al te veel technische toeters en bellen, maar met een romantische en nostalgische voorliefde voor de bistro’s van weleer.

Het bemeubelde charmante pand is in perfecte staat en professioneel uitgerust. Het is bijgevolg klaar om met een ambitieus en gemotiveerd team aan een mooi en succesvol verhaal te schrijven.

Wij zetten hier de positieve punten in de verf:

-       Plaats voor 40 couverts

-       Stijlvol interieur

-       Professioneel uitgeruste keuken

-       Terrascapaciteit van 30 couverts  

-       Gemakkelijk parkeren voor de deur

-       Gemakkelijk bereikbaar

-       Commercieel aantrekkelijke ligging in de nabijheid van Roularta MG, het Cultureel centrum De Spil, en een residentiële omgeving

Indien u interesse heeft, stuur dan een mailtje naar cennini@cennini.be of bel naar +32 51 263939 met vermelding van de vacature van bistro De Witte Merel.  Zie. https://www.facebook.com/bistrodewittemerel/?ref=br_rs

 

Back to top