Restaurant De Kaai - Halle 02-05-2019

Vacature zaalmedewerker (m/v)

Als zaalmedewerker sta jij ervoor in dat klanten zich welkom voelen en zorg je ervoor dat ze een aangename ervaring hebben in het restaurant. Je bent mee het gezicht en visitekaartje van De Kaai.

Wie zijn we?

De Kaai is sinds 5 jaar een toegevoegde gastronomische waarde op culinair vlak in Halle, vlakbij Brussel. We zijn een koppel ambitieuze ondernemers met passie voor het ambacht en een hoge dosis gastvrijheid. Ons keukenteam heeft een voorliefde voor gerechten met producten uit de zee, maar tovert eveneens heerlijke vleesgerechten en zelfs vegetarische pareltjes uit de kookpotten. Binnenkort verhuizen we naar gloednieuwe, trendy locatie en breiden er uit met gastenkamers. In de regio staan we hoog aangeschreven en onderscheiden we ons op basis van de keuze voor een (h)eerlijke viskeuken.

Wat bieden we?

- 5 weken vakantie tijdens het schoolverlof

- jaarlijks personeelsfeest en teambuilding

- een hecht team dat inspringt voor elkaar waar nodig

- de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak en op de arbeidsmarkt dmv opleidingen, functioneringsgesprekken, begeleiding en teammeetings

- gesloten op dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond  

- eventueel de mogelijkheid tot verblijf in een van onze gastenkamers onder bepaalde voorwaarden

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een gepassioneerde zaalmedewerker met volgende kwaliteiten :

- je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van Frans en eventueel Engels

- je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

- je bent een teamplayer, maar kan toch zeer zelfstandig werken

- je hebt oog voor detail

- je bent geïnteresseerd door wijnen

Wat wordt jouw job?

- klaarmaken van de zaal, de frigo’s en de bar

- stockbeheer van de bar

- aannemen en gericht spreiden van reservaties

- onthaal en begeleiding van klanten naar de tafel

- opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen

- adviseren, inschenken en bereiden van dranken, wijnservice aan tafel

Doorgroeimogelijkheden!

Op termijn kan je evolueren naar zaalverantwoordelijke of maître d’hôtel.

Hoe solliciteren?

Stuur een mail naar info@restaurantdekaai.bemet je CV en een tekstje dat je motivatie aantoont.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christian of Els via het nummer 02/380.18.44.

Back to top