Redloft - Gent 08-06-2019

Gents cateringbedrijf met vaste uitvalsbasis in Gent centrum. 

Onze habitat is de Redloft in Gent en we bedienen klanten vanuit de private en professionele sector. 

Zie www.redloft.be

We werken vernieuwend, geinteresseerd en met liefde voor het vak. 

over de functie 

Plaats in de organisatie

De kok werkt onder de directe verantwoordelijkheid van de zaakvoerder.

Werkomschrijving

De kok zorgt voor het bereiden van de menu’s per opdracht en volgens de weekplanning

Functiebeschrijving

  • Bereiden van de menu’s volgens de weekplanning
  • Onderhoud keuken en werkvloer
  • Begeleiding keukenhulp 
  • Opstellen van aankooplijsten en contacten met de leveranciers
  • Input in menu’s en nieuwe concepten
  • Eindverantwoordelijkheid keuken
  • Opvolgen van communicatie met klanten 

Profiel kandidaat

  • Houder zijn van het diploma hoger secundair of ermee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in de richting kok
  • In het bezit zijn van het rijbewijs B (of bereid zijn dit te halen)
  • Eerste werkervaringen in de sector achter de rug

 Persoonsgebonden competenties

  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Leiding geven
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Resultaatgerichtheid
  • Plannen (= ordenen)
  • Leervermogen hebben
  • Omgaan met stress
  • Zelfstandig werken
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Regels en afspraken nakomen
  • Samenwerken als hecht team

Aanbod

  • Onmiddellijke indienstreding
  • Een boeiende job en doorgroeimogelijkheden
  • Fietsvergoeding
  • Aanvangswedde volgens cao 
  • Flexibiel uurrooster (geen 9 to 5 mentaliteit, weekend en avondwerk mag geen probleem zijn)
  • Lange en korte opdrachten
  • Vast contract (start aan 0,5 VTE) 
  • Vaste werkplaats in Gent centrum en opdrachten van daaruit voor 90% en voor 10% op verplaatsing

OBER / MAÎTRE– bij Kelly de kok

www.kellydekok.be 

Plaats in de organisatie

De ober / maîtrewerkt onder de directe verantwoordelijkheid van de zaakvoerder.

Werkomschrijving

De ober / maître zorgt voor bedienen van  dranken, inzetten en afruimen van gerechten, op en afbouw zaal en indekken van tafels  per opdracht en volgens de weekplanning

Functiebeschrijving

  • Bedienen van dranken, inzetten en afruimen van gerechten, op en afbouw zaal en indekken van tafels
  • Onderhoud zaal en werkvloer
  • Begeleiding zaalhulp
  • Opstellen van aankooplijsten en contacten met de leveranciers
  • Input in menu’s en nieuwe concepten
  • Eindverantwoordelijkheid zaal
  • Opvolgen van communicatie met klanten 

 Profiel kandidaat

  • Houder zijn van het diploma hoger secundair of ermee gelijkgesteld onderwijs, bij voorkeur in de richting ober/maître
  • In het bezit zijn van het rijbewijs B (of bereid zijn dit te halen)
  • Eerste werkervaringen in de sector achter de rug
  • Wijnkennis is een pluspunt

Persoonsgebonden competenties

  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Leiding geven
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Resultaatgerichtheid
  • Plannen (= ordenen)
  • Leervermogen hebben
  • Omgaan met stress
  • Zelfstandig werken
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Regels en afspraken nakomen
  • Samenwerken als hecht team

Aanbod

  • Onmiddellijke indienstreding
  • Een boeiende job en doorgroeimogelijkheden
  • Fietsvergoeding
  • Aanvangswedde volgens cao 
  • Flexibiel uurrooster (geen 9 to 5 mentaliteit, weekend en avondwerk mag geen probleem zijn)
  • Lange en korte opdrachten
  • Vast contract (start aan 0,5 VTE) 
  • Vaste werkplaats in Gent centrum en opdrachten van daaruit voor 90% en voor 10% op verplaatsing

wijze van solliciteren

Via e-mail: kelly@kellydekok.be

Graag motivatiebrief en CV

Back to top