Mercure Han Sur Lesse – Pop-up Restaurant 16-09-2019

Mercure Han Sur Lesse – Pop-up Restaurant 

 

In juni 2020 openen we het Mercure hotel in Han Sur Lesse, het hartje van de Ardennen. We willen het hotel openen met een culinaire “bang” en zoeken een top-chef om een pop-up restaurant te runnen gedurende de openingsmaanden. 

De locatie, vlakbij de Grotten van Han, en regio lenen er zich toe om met lokale streekproducten hét ideale pop-up restaurant te openen, Ardennen-stijl.

Heb je een idee dat tot de verbeelding spreekt? Kan jouw concept tippen aan het concept van Wout Bru in Durbuy? Maak je gerechten die de smaakpapillen prikkelen? Ben je naast een top-chef ook een echte entrepreneur? Contacteer dan ons onmiddellijk!

Je krijgt bij ons de vrijheid om jouw concept volledig uit te werken!

Als de pop-up succesvol is krijg je de mogelijkheid om het concept op permanente basis uit te rollen, zonder verplichting.

Neem onmiddellijk contact op met Sander Vermeulen op het nummer 09/ 394 39 90 of per mail sander.vermeulen@bel-vastgoed.com

Bricks & Leisure Vastgoed is ontwikkelaar en uitbater van diverse hotels in België en Frankrijk. Neem gerust een kijkje op onze website om een idee te hebben hoe het er zal uitzien onder onze projecten : https://www.bricksandleisure.be/nl

Back to top