Fruy Catering 16-01-2020

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. 

Wij verzorgen evenementen vanaf 40 tot 4000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal.

Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken?    Wij zoeken een SOUS CHEF event catering

Functie

Als Sous Chef overloop je met de Chef en jouw collega Sous Chef de geplande evenementen en sta je in voor de organisatie en bereidingen van de koude keuken. Je werkt samen met het volledige keukenteam en ontwikkelt mee aan de recepten, de presentatie en look & feel. Als Sous Chef koude keuken heb je een scherp oog voor detail en waak je over kwaliteit, HACCP en de Fruy signatuur. 

Je gaat mee op event en leidt daar het culinaire gebeuren in goede banen. Bij afwezigheid van onze Keukenchef neem je bovendien verschillende organisatorische taken en verantwoordelijkheden over. Je werkt hiervoor met ons handige software systeem waar je recepten kunt invoeren, events kan controleren en stocktellingen kunt uitvoeren. 

Wij zoeken

Een kok met ervaring, veel passie, snelle handeling en een grote dosis creativiteit!! Iemand die zin heeft om te werken, mee te groeien met ons bedrijf en zijn verantwoordelijkheid durft op te nemen.

Een collegiaal persoon die samen met het team naar een mooi eindresultaat streeft en met plezier meegaat naar de voorbereide evenementen.

Onze sous chef moet net en geordend kunnen werken, hygiëne en HACCP regels respecteren en veiligheid altijd hoog in het vaandel dragen. In het bezit zijn van een rijbewijs en handig met de computer kunnen werken. 

Wij bieden

Een mooie werkomgeving in een bloeiend bedrijf. Een goede sfeer met een enthousiast en hard werkend team. Mee kunnen werken en ontwikkelen aan mooie gerechten, evenementen en de unieke Fruy-signatuur. 

Een keukenjob waar uiteraard weekend- en avondwerk bij hoort, maar minder dan in het restaurantwezen. Een marktconform salaris en lekker eten ;-)

 

Is deze functie iets voor jou? Dan bespreken we dit graag met je! Stuur je CV naar kitchen@fruy.be of bel ons op 056 / 20 40 44.  Tot binnenkort!

Back to top