Brasserie Momento - Middelkerke 21-03-2023

Uitermate goed gelegen handelszaak op de Zeedijk in Mariakerke - Oostende

Mogen wij u voorstellen aan "Brasserie Momento", deze handelszaak is in een mum van tijd een begrip geworden op de Zeedijk van Mariakerke. De uitermate goed gelegen en zongerichte brasserie met prachtig terras heeft bovendien een schitterend zicht op zee. 

Bij het betreden van de volledig gerenoveerde zaak (2019) springt de kwalitatieve afwerking onmiddellijk in het oog. Er werd gekozen van topkwaliteit voor het volledige interieur en meubilair in samenwerking met een interieurarchitect. 

Het barmeubel staat centraal in de zaak en is voorzien van alle noodzakelijke elementen (ijskasten, tapinstallatie, spoelinstallatie, wijnvaten met koeling, Aqualex, ijsmachine…).

Achter de bar bevindt zich de gescheiden ruimte voor de afwas (met 2 vaatwasmachines), een afzonderlijke en afsluitbare bureauruimte alsook een ruimte die kan gebruikt worden voor allerhande raamverkoop (ijsjes, dranken, snacks, …) maar die eveneens dienst kan doen als extra koude keuken. Daarop sluit de hyper-uitgeruste keuken aan met afzonderlijke ingang. De keuken is werkelijk volledig geïnstalleerd met ovens, ingewerkte friteuse, professionele dampkap met aansluiting tot op het dak, spoelinstallatie, ijskast/diepvries. Er is tevens een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Dit alles conform de recentste hygiëne-voorschriften.

De modern afgewerkte sanitaire installatie beschikt over gescheiden toiletten (m/v) en deze bevinden zich uiterst links in de zaak (volledig afgescheiden van het zaalgedeelte.

De zaal van deze brasserie is zo ingedeeld dat men verschillende zithoeken heeft, hoog barelement, laag barelement, grote openschuivende ramen zowel aan voorzijde als zijkant van de zaal. Er zijn +- 30 zitplaatsen en nog eens 10 à 12 plaatsen aan de bar. 

Aan de voorzijde sluit dit aan het grote zongerichte terras dewelke zich op de Zeedijk bevindt. Dit terras (40zitplaatsen) heeft een overdekt gedeelte (15 zitplaatsen), hetwelke beschikt over verlichting, verwarming en muziek, alsook een niet overdekt gedeelte waar de klanten kunnen genieten van de zomerse vakantie-avonden aan de kust. Op De Zeedijk zelf is het sinds enkele jaren toegestaan om een bijkomend terras te plaatsen; Dit zorgt voor ongeveer 24 extra zitplaatsen en is een absolute meerwaarde. 

 Mede door de bouw van de vele nieuwbouwappartementen (+/- 1.000 wooneenheden) in de nabije omgeving zit er een exponentiële groei van het reeds grote klantenbestand aan te komen. 

 De grote troeven: 

- Topligging

- Vrij van brouwer 

- Expansie van cliënteel gegarandeerd 

- Volledig vernieuwd

- Hyper-uitgeruste keuken 

- Kwalitatieve afwerking 

- Prachtig zonneterras 

- Camerabewaking, alarmsysteem, surround-systeem, ....

 Zoals beschreven is dit werkelijk een uniek pand op een unieke ligging met gegarandeerde omzet en groeimogelijkheden, geschikt voor vele horeca-doeleinden!

LINK: https://www.vastgoednaessens.be/nl/detail/kopen-restaurant-horeca-oostende/6322450

 

VOOR INFO en bezoek: 

Leys LIsette 0477 90 44 26 lisette.leys@brasseriemomento.be

Back to top