Bistro Bels en Ciné Citta - Genk 02-09-2019

Wie zoeken we :

We zijn op zoek naar mensen in de bedieningen in de keukendie een “hands on” mentaliteit hebben. De opleiding/begeleiding wordt door ons voorzien op maat van de zaak. Stap voor stap leren ze de taken met hun verantwoordelijkheid. Motivatie is belangrijker dan kunde.

Flexi-job en jobstudenten die willen bijverdienen regio Genk .

Profiel Bistro Bels :

De Belgische keuken is terug van nooit weggeweest. Op de voormalige mijnsite van Winterslag delven we recepten uit grootmoeders tijd en steken we ze in een eigentijds jasje. Huisgemaakt stoofvlees of een goeie steak-friet? Hier spoel je het door met een homemade lemonade of een biertje van ’t vat. Meer moet dat niet zijn.

Bovendien kan je Bistro Bels op maandag afhuren voor een privéfeestje à la Belgique. Wij voorzien de catering en toplocatie met 700 gratis parkeerplaatsen, jij de ambiance! Als voorkeurspartner voor alle events op C-mine Genk voorzien we via ons cateringconcept Hete Peper food & drinks zoals jij het wilt: van koffiebar tot versnaperingen à volonté.www.bistrobels.be

Profiel Ciné Citta :

Ciné Città is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die de zuiderse keuken een warm hart toedraagt. In onze vernieuwde open keuken geeft ons culinaire team een moderne twist aan mediterrane klassiekers. Verrassend puur, hartverwarmend authentiek!

Met cinemacomplex Euroscoop en tal van toeristische activiteiten vlakbij, hebben we hier op C-mine alle ingrediënten in huis voor de perfecte date night óf toffe namiddag met het ganse gezin. Daarom serveren we ook kindvriendelijke gerechten. www.cine-citta.com

Contacpersoon :

Manager Audrey Dreesens- audrey@germo.org  

Back to top