Hotelschool ‘Ter Duinen’ huldigt ambassadeurs

Hotelschool ‘Ter Duinen’ dankt zijn reputatie onder andere aan het succes van haar vele afgestudeerden. Om de relatie met deze oud-leerlingen te verstevigen, start HK met een nieuw initiatief.

Op 23 juni om 9.00 u worden drie oud-leerlingen gehuldigd als ‘Ambassadeur van Ter Duinen’. Het gaat om Geert Van Hecke, chef van Restaurant De Karmeliet in Brugge, Bart Van Cauwelaert, hotelmanager van Sofitel Quiberon Thalassa en Jolien Laenen, zaakvoerster van De Wingerd in Vorselaar

De ambassadeurs zullen gedurende één schooljaar een actieve rol spelen in de promotie van de school. Het is ook de bedoeling dat dat deze oud-leerlingen bij het leerproces van de leerlingen zullen betrokken worden. Tijdens een lesmoment, een bedrijfsbezoek of als gastspreker.

Volgend schooljaar worden er opnieuw drie oud-leerlingen tot ‘Ambassadeur van Ter Duinen’ verkozen.
De ambassadeurs krijgen twee unieke geschenken van de school als eerbetoon aan hun carrière en hun inzet voor de school.

Dit initiatief gaat gepaard met de lancering van de nieuwe website van Hotelschool ‘Ter Duinen’. Deze website is uniek, jong en dynamisch en schenkt natuurlijk ook de nodige aandacht aan de Ambassadeurs van Ter Duinen. Met een druk op de knop zal Geert Van Hecke de nieuwe website online plaatsen.

Back to top