Mercure - Roeselare 25-08-2023

Mercure Roeselare 

- Keukenstage/Werkplek
Wij zijn op zoek naar Coxydiens met een liefde voor de Frans-Belgische keuken die graag hun keukencarrière willen uitbouwen. Bij ons hebben ze de ideale kans hun input en ideeën in overleg met de chef op tafel te leggen en zo steeds wat vernieuwende invloeden te verwerken in onze menukaart. Ze zullen uiteraard eerst worden opgeleid door Chef Tony aan de koude en warme kant om daarna als team samen het restaurant alsook groepsaanvragen volledig naar hun hand te willen uitwerken. 
Denk maar aan formules voor groepen, apero’s, koffiebreaks, noem maar op…
Kortom, we willen uit de startblokken vertrekken met een hoop jonge gemotiveerde Coxydiens die de échte liefde voor horeca leerden op school. De suurplus om deal uit te maken van ons fantastisch team is dat er in Mercure Roeselare tal van doorgroeimogelijkheden zijn.

- Zaalstage/Werkplek
We zijn op zoek naar een duizendpoot die graag het reilen en zeilen van het restaurant in de hand neemt. Als stage en/of werkplek zouden we deze persoon uiteraard eerst opleiden in zowel het restaurant, bar en evenementen die bij ons georganiseerd worden. 
Kortom een variatie van F&B gebeuren in een hotel. We zoeken iemand die zijn job vol liefde en uitstraling doet, iemand die graag met gasten bezig is en haast hemel en aarde zou verzetten zodoende deze gasten tevreden het restaurant verlaten. Communicatie met de keuken is hier van levensbelang! Je moet dus een echte teamplayer zijn, waar ik niet aan twijfel dat elke Coxydien is !
Bij ons in het hotel zijn er heel wat kansen om je input te geven, samen ideeën uitwerken, en het hotel nog beter te maken dan het al is. Je sluit elke werkdag af met voldoening dus 
????

- Receptiestage
Voor de receptie zijn we op zoek naar iemand die houdt van gastencontact en uiteraard taalvaardig sterk is. We kunnen je heel wat bijleren daar we een énorm vooruitstrevend hotel zijn omtrent digitalisering. Denk maar aan de nieuwste nieuwigheden, die vind je hier terug. 
Leuk om weten is dat onze gasten haast 85% business is, veel om bij te leren dus als je reeds leisure zag/deed. We zoeken iemand met een hart voor de hospitality en uiteraard een brede glimlach. Die tevens is nodig om elke dag gasten aan het hart van een hotel “de receptie” te ontvangen.

info:

Mercure Roeselare

ACCENT BUSINESS PARK

KWADESTRAAT 149B

051 432000 – assistentmgr@mercureroeselare.be

Back to top