Aan onze afgestudeerden 2019-2020

Beste afgestudeerden 2019-2020

Onlangs behaalden jullie een diploma of getuigschrift van Hotelschool Ter Duinen. Iets waar jullie terecht trots op mogen zijn. Jullie verdienen het dan ook dat wij deze prestatie eer aan doen en dat we jullie diploma/getuigschrift op een stijlvolle manier overhandigen.

COVID 19 heeft echter op vele vlakken roet in het eten gegooid. Een grootse proclamatie in september in het casino van Koksijde bleek een utopie, maar ook de komende maanden lijkt dit niet echt binnen de mogelijkheden te liggen.

Daarom besloot de directie om jullie proclamatie ineens uit te stellen tot september 2021, maar dan wel in stijl en niet in een geminimaliseerde vorm als alternatief. Volgend schooljaar 2021-2022 bestaat onze school immers 75 jaar. Het ideale jaar om van deze proclamatie iets extra feestelijks te maken.

We beseffen dat dit lang uitstel is en dat jullie ernaar uitkijken om dat podium op te stappen, maar hopen dat de waardigheid waarmee jullie dan dit diploma in ontvangst kunnen nemen, het uitgeoefende geduld zal compenseren.

Wie zijn diploma/getuigschrift eerder nodig heeft voor studies of werk, kan uiteraard een afspraak maken met dhr. Bart Calcoen om het op school te komen afhalen.

Back to top